sobota 23. marca 2013

Another world 15.

Agentúry ... agentúry a agentúrryy... dookola.. 

Je marec, vonku sneží a hoci viem, že sa to neudrží je to dosť komické. Spolubývajúci hovoril, že takáto kosa tu ešte nebola.. haha..  Londýn prekvapuje ! Zemiaky sú tu bleah .. nechutné.. nedajú sa variť, tuším odteraz budeme fičať na ryži ... 

Nemám ani o čiarku viac napísané .. -_-

Zayn

„ Zayn môžeš mi prosím odomknúť?“  S rukou na kľučke čakala na odomknutie dverí mojej izbe, ale kde som dal kľúčik?
„ Čo za to?“  Potmehútsky som sa usmial a prebehol tých pár krokov od postele k nej.
„ Čo za to chceš?“  

Neusmievala sa, jej krásnu tváričku netvorili žiadne city.
„ Pusu.“ Bolo prvé čo ma napadlo, prvé čo som chcel spraviť.
„ Len pusu? Nie si veľmi náročný.“  Podvihla obočie a ja som znova cítil tú iróniu, aj pre toto ju milujem.
„ Rozdávaš bozky všade naokolo?“  Opýtal som sa kladúc jej ruky na boky.  Korzet nemala úplne stiahnutý tak som prstami vošiel pod neho a jemne som jej šúchal pokožku.
„  Nerozdávam bozky, pretože bozky a pusy sú dve rozdielne veci.“ Odvrkla pozerajúc sa mi do očí.
„  Prečo by to mali byť dve rozdielne veci? Pri oboch je potrebný cit a ústa. Dve osoby ktoré si veria a niečo k sebe cítia.“ Filozofoval som, dúfajúc, že si bude myslieť to isté.
„ Nie Zayn, bozk je niečo úplne iné než pusa.“ Odvrávala kým si obe ruky nezložila za mojím krkom a neprisunula sa bližšie k mojím perám.
„  Ukáž mi to.“   Nahodil som svoj pohľad a čakal pripravený presvedčiť ju o opaku toho čo si myslela.
„  Zatvor oči.“  Poslúchol som a automaticky som zatvoril oči, stále šúchajúc jej pokožku s prstami pod korzetom. Cítil som jej dych, lahodnú vôňu ktorou ma privádzala do rozpakov a jemnú chuť pier keď sa prisala na tie moje. Bol to len krátky moment, ako dotyk motýlích krídel. Tak jemný a krátky, že som si ho nestihol užiť, nestihol som precítiť jej chuť a zapamätať si jemnosť jej pier. Rukou som jej pohladil líce. Keď sa odtiahla a čelo si oprela o moje musel som sa usmiať.
„ I need more.“ Zastonal som.
„ Toto bola pusa, toto je bozk...“  Pritisla sa ku mne, rukou ma potiahla za vlasy smerom k nej, bruchom sa oprela o to moje a len čo som sa nadýchol mi jazykom vkĺzla do úst. Napodobnil som ju, vybral som sa v ústrety tomu jej. Láskali sa navzájom,  jeden druhého napodobňovali a pritom boli tak originálne. Cítil som aká oddanosť z toho bozku sálala. Nechala ma aby som prevzal iniciatívu, jazykom mi prešla po spodnej pere až kým som nezastonal od bolesti.
„ Bolí ťa to?“  Odtiahla sa, jednu ruku nechala položenú na mojom krku druhou, ukazovákom skúmala moju rozťatú peru.
„ Zlatko  Jer ma fakt silný úder, nepotrebuješ to zašiť?“ Jej hlas znel tak starostlivo, oslovila ma zlato, z očí jej sálal strach.
„ Nič to nieje.“ Obraňoval som sa, som predsa chlap jeden úder ma nezabije.  Znova sa naklonila a vtisla mi jemnú pusu.
„ Tak už poznáš ten rozdiel medzi bozkom a pusou?“
„ Áno.“ Prikývol som a cmukol som jej na pery.
„  Teraz mi prosím ťa otvor, teba som od bolesti vyliečila zázračným bozkom ale Jeremy bude potrebovať ľad a paralen.“  Pri jeho mene som prižmúril oči a pevnejšie jej stisol boky.
„ Porozprávam sa s ním, ale to nič neznamená, nezabúdaj o čom sme hovorili.“
„ Ľúbim ťa.“ Odpovedal som jej, hľadajúc kľúče.
„ Maj sa Malik.“  Len čo zámok cvakol zmizla, ja som žiarlil na jej frajera ale chuť jej pier na mojich to kompenzovala aspoň do dnešného obeda. Ukradnem ju a pôjdeme na obed, bodka. Spokojný som sa odpratal na balkón aj s mikinou a cigaretami. 



5 komentárov:

  1. Krásna, krásna a ešte raz krásna časť, och ten Zayn, môžem len snívať o takom chalanovi :D teším sa na pokračovanie AW a aby som nezabudla, držím palce pri hľadaní práce ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Cmuk, a úúsmev! :D Ona mu nepovedala že ho ľúbi :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Roztékám se :3 Je to úžasné :)

    OdpovedaťOdstrániť