streda 13. marca 2013

1dayinLondon

 V prvom rade Vám prajem dobré ránko :) 

Nepočítala som, že budem článok písať takto skoro ráno, ale budiš viac nemôžem spať tak Vás idem informovať. 

Poprad->Prague  7 a pol hodinová cesta autobusom bola ...  vlastne nebola zlá, ale dobrou sa určite nezvať nedá ... Luxusný autobus od student agency ...  je síce tiptop ale  byť v ňom o minútu viac tak sa asi s Didi odstrelíme.  Striedavo sme spali a striedavo sa budili. Málo miesta, ruch a PRÍŠERNÉ  české cesty.  

Prague -   Fakt môžem povedať, že sme sa cítili doslova ako " Gadžo v meste."  Všetko veľmi veľké, všetko rovnaké a všetko iné ako u nás v zapadákove. Mali sme  skoro celé 4 hodiny, kým naše kufre smerovali na letisko. Podľa nakreslenej mapky ( Ďakujem oci!) sme hľadali Paládium, Starbucks a  našli sme!    Letisko v Prahe bolo ďalšie šokovanie - shit to je veľké!  Čo potom bude Luton?   Celý let nám nádherne svietilo slniečko, vykukovali sme z okienka cez nejakú Poľku ... prídeme do Londýna  a tam - sneží !!! :) (neobvyklé) 

a o samotnom Londýne  sa veľa hovoriť nedá .. cesta autom s pánom I. bola dlhočizná ... nekonečná.. v peknej "trafik" (zápche). I. nám rozprával o  celom fungovaní v Londýne, hovoril veľa a poviem Vám, nie veľmi príjemné veci. Človeka nepoteší ... Potom má chuť si kúpiť letenku ešte v deň príchodu .. 

 ale my to zvládneme ...  

Domček máme maličký - spoločnosť 5 slovákov a čechov  ...  samí chlapci :) Zatiaľ sme videli dvoch, jeden robí pizzerman-a :) 

Dnes nás čaká metro, O2 karty a silno potrebujeme kávu .... fotky nájdete u Didi na blogu - sunnydown.blog.cz ... neskôr večer :) 

Všetci nám chýbate ...  jedna strana sa teší, že sme tu ... druhá silno túži vidieť deti, rodinu, priateľov .. a tá tretia hovorí - slut makaj,na niečo si tu prišla ! 

Barby - mám špeciálny odkaz - VEĽA ŠŤASTIA PRI DNEŠNÝCH MATURITÁCH !!!!!  poserieš sa keď tu budeš, toľko je tu černochov ! :) 


dolné okno ! :)

 That´s all for 2day ... see ya girlz .. 

xoxo

 Ajč

4 komentáre:

  1. Držte sa tam :) teším sa s Vami, vy to tam zvládnete -N

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Něco mi říká, že až budete s Di psát London Diary, většinu z nás spíš od našeho vysněného města trochu odradíte. My si to všichni představujeme moc růžově, už se těším, až se od vás dozvíme, jaké to tam doopravdy je :) Každopádně domeček máte hezký, typicky anglický, i like it! :) A k té Praze, představte si, mamka tam ráno jela a mě to vůbec nedošlo, takže jsem blbá a možná jsme se mohli vidět :( No jo, ale myslela jsem na vás celý den ;) Užívejte a pište, těším se na další články a fotky! :) :*

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Užite si to tam baby!! :) Keď ste na fb každý deň odpočítavali dni, tešila som sa s vami, čím ďalej tým viac. Držte sa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. veľa šťastia baby :) a hlavne si to tam poriadne užite ! tak veľmi sa z vás teším :)

    OdpovedaťOdstrániť